avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... De ce SPAM?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

De ce SPAM?

Majoritatea stirilor primite zilnic de la Avocatnet.ro vin pe Spam.
Cam la doua saptamani imi mai intra cate o stire si pe Inbox.
Oare de ce?
Trebuie sa fac eu vreo "miscare" si nu stiu? :O
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:00, 28 Noiembrie 2009
Este indicat sa adaugati adresa in lista dvs de contacte si sa marcati macar un mesaj "not spam". Banuiesc ca folositi yahoo, aveti un buton dedicat in folderul "Spam".
tudorvaleriu a scris:

Majoritatea stirilor primite zilnic de la Avocatnet.ro vin pe Spam.
Cam la doua saptamani imi mai intra cate o stire si pe Inbox.
Oare de ce?
Trebuie sa fac eu vreo "miscare" si nu stiu? :O

Majoritatea stirilor primite zilnic de la Avocatnet.ro vin pe Spam pentru ca nu toata lumea citeste stirile primite zilnic pe avocatnet , chiar daca sunt abonati .
Atunci cand le gasiti la spam , marcatile cu not spam .
Pot sa intre la spam chiar daca ati adaugat adresa in lista dumneavoastra de contacte din motivul pe care le-am invocat mai sus !
Vineri am adaugat adresa in lista de contacte, am marcat ci not spam si astazi am primit stirile pe inbox. Sa vad cum va fi de maine.
Multumesc pentru ajutor!:vishenka::coffee:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vrei sa primesti zilnic newslettterul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Constant, unii abonati ai newsletterului gratuit produs de Avocatnet.ro ne semnaleaza faptul ca se intampla sa primeasca cu intarziere newsletterul, sa il ... (vezi toată discuția)
Nu mai primesc email de la avocatnet Adriantot Adriantot La multi ani! De cateva saptamani nu mai primesc emailuri de la avocatnet. Nu stiu cauza si nu gasesc rezolvarea. Poate ma ajutati. Multumesc! (vezi toată discuția)