avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de muncă

Buna ziua,

Sunt angajat de 34 de ani ca și dulgher cu contract de munca pe termen nedeterminat, dar de curând am decis sa îmi schimb meseria ca și lăcătuș mecanic însă m-am lovit de o problemă.În momentul în care am dorit sa îmi schimb meseria fiind in cadrul aceleași firme mi s-a adus la cunoștiință ca o sa fiu văzut ca un nou angajat așadar și salariu o sa mi se schimbe ca și cum as fi începător.
Din punct de vedere legal este normal?

Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:20, 13 August 2019
Intr-adevar, modificarea functiei poate aduce si modificarea salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligarea de catre angajator sa efectuezi 2 meserii fara acordul tau koko53 koko53 Buna ziua: Lucrez ca lacatus mecanic intretinere utilaje intr-o companie privata,ce produce medicamente diverse. Anul acesta din cauza crizei sefii nostri ... (vezi toată discuția)
Studii medii luminita29 luminita29 Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva - dosar instanta Andreiiug Andreiiug Buna ziua. As dori sa stiu ce sanse am daca ajung in instanta pe urmatoarea speta: (pot oferi mai multe informatii in privat): Pe 01.09.2018 am fost trecut ... (vezi toată discuția)