PaulaArdelean34 
	    	Utilizator

PaulaArdelean34 
	    	Utilizator	    

Cate ore pe saptamana lucreaza ?
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

O angajata are si PFA (manichiurista) pot sa o angajez?
 PaulaArdelean34 
	    	Utilizator

PaulaArdelean34 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Elena_Denisa	                   

Buna ziua,
am nevoie de ajutor... in exprimare #-o Cum explic cuiva de ce nu e legal 12/24... si atat si ca trebuie sa fie 12/24, 12/48, va rog?  (vezi toată discuția)
	                    Elena_Denisa	                   

Buna ziua,
am nevoie de ajutor... in exprimare #-o Cum explic cuiva de ce nu e legal 12/24... si atat si ca trebuie sa fie 12/24, 12/48, va rog?  (vezi toată discuția)

mihialescu mioara	                   

Avand in vedere reglementarile art.119 cu privire la evidentierea orelor de munca prestate zilnic de angajat am nevoie de o lamurire. Pt. un salon cosmetic ... (vezi toată discuția)
	                    mihialescu mioara	                   

Avand in vedere reglementarile art.119 cu privire la evidentierea orelor de munca prestate zilnic de angajat am nevoie de o lamurire. Pt. un salon cosmetic ... (vezi toată discuția)

PaulaArdelean34	                   

Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti. Daca la un salon de coafura, o angajata are un program de 8 ore/zi de L-V, iar sambata lucreaza doar daca are programari. Dar ... (vezi toată discuția)
	                    PaulaArdelean34	                   

Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti. Daca la un salon de coafura, o angajata are un program de 8 ore/zi de L-V, iar sambata lucreaza doar daca are programari. Dar ... (vezi toată discuția)