smeagull 
	    	Utilizator

smeagull 
	    	Utilizator	    

Angela D 
	    	Consultant resurse umane

Angela D 
	    	Consultant resurse umane	    

anne_marieee 
	    	Utilizator

anne_marieee 
	    	Utilizator	    

smeagull 
	    	Utilizator

smeagull 
	    	Utilizator	    

smeagull, utilizator
 smeagull, utilizator 	
			 titiana 
	    	Utilizator

titiana 
	    	Utilizator	    

anne_marieee	                   

articolul 65 alin 1 are legatura cu art. 73 alin 1 pentru persoanele care revin la munca din concediu crestere copil ( beneficiaza de somaj?)  (vezi toată discuția)
	                    anne_marieee	                   

articolul 65 alin 1 are legatura cu art. 73 alin 1 pentru persoanele care revin la munca din concediu crestere copil ( beneficiaza de somaj?)  (vezi toată discuția)

r111	                   

Am un SRL cu activitate suspendata. Pana la suspendarea activitatii , am avut o salariata care a intrat in concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani. ... (vezi toată discuția)
	                    r111	                   

Am un SRL cu activitate suspendata. Pana la suspendarea activitatii , am avut o salariata care a intrat in concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani. ... (vezi toată discuția)

vikipatru	                   

In urma reorganizarii, s-a decis desfiintare postului meu. AGA dateaza 03/10/2008, mi-a fost aduss la cunostinta acest fapt, ca sunt concediata 06/10/2008. ... (vezi toată discuția)
	                    vikipatru	                   

In urma reorganizarii, s-a decis desfiintare postului meu. AGA dateaza 03/10/2008, mi-a fost aduss la cunostinta acest fapt, ca sunt concediata 06/10/2008. ... (vezi toată discuția)