avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen intentare actiune (civil)
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen intentare actiune (civil)

Care este termenul legal de intentare a actiunii judecatoresti pentru calomnie, umilire publica si eliminare abuziva de la un curs de perfectionare?

Am auzit de o perioada de 3 ani, la ce conditii se refera?
Ultima modificare: Joi, 15 August 2019
Naim sis, utilizator
Sau doar de 3 luni. Sesizarea penală parca atat are un termen...la situatia de amenințare. E posibil să se încadreze si situatia dvs la termen de 3 luni.

Naim sis a scris:

Care este termenul legal de intentare a actiunii judecatoresti pentru calomnie, umilire publica si eliminare abuziva de la un curs de perfectionare?

Ar fi bine sa evitați răspunsuri într-un domeniu în care în mod clar nu aveti expertiza.

Meea_M a scris:

Sau doar de 3 luni. Sesizarea penală parca atat are un termen...la situatia de amenințare. E posibil să se încadreze si situatia dvs la termen de 3 luni.

Naim sis a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor juridic pentru două cazuri penale grave zxc1 zxc1 La ce categorie de infracţiuni din Codul Penal sau Civil se poate încadra o Preşedintă de Asociație de Proprietari care are o funcţie ... (vezi toată discuția)
Pretentii morale kuky666 kuky666 buna ziua, daca fac o plangere penala impotriva unui agent de politie de la rutiera care m-a umilit pot sa am pretentii materiale morale? (vezi toată discuția)
Infractiunea de denuntare calomnioasa LOREDANITA LOREDANITA Buna seara, Daca prin rezolutia procurorului s-a dispus neinceperea urmaririi penale, in temeiul art. 228 alin.6 C. proc. pen raportat la art.10 alin. 1 lit.d ... (vezi toată discuția)