avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Garzi medici rezidenti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Garzi medici rezidenti

Buna ziua. Sunt medic rezident anul IV. Activitatea o desfasor la un spital din Cluj ( pe baza unei detasari), dar spitalul platitor este din Bucuresti. Pot efectua garzi linia I la Cluj? Cei de la resurse umane din Cluj mi-au zis ca nu imi pot face contract de garzi ca medic rezident daca spitalul platitor este din Bucuresti. Ce norme trebuie sa respecte un rezident anul IV pentru a efectua garzi linia I?( inscriere in colegiul medicilor, asigurare malpraxis, ...)

Alte discuții în legătură

Contract munca cicoret cicoret Sunt medic rezident in anul I si, in acelasi timp, am contract de munca cu timp partial (4 ore) la un alt spital ca si inspector de specialitate. Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Bună seara! sunt medic rezident în anul 4 și îmi desfășor ... Andrada97 Andrada97 Bună seara! Sunt medic rezident în anul 4 și îmi desfășor stagiul de bază într-un spital clinic din București, efectuând cele 18 ore de gardă ... (vezi toată discuția)
Deontologic sau nu ? obligare medici la efectuare garzi pe alte sectii decat cele in specialitatea lor Crist_ina Crist_ina As dori daca este posibil si ma poate ajuta cineva cu niste informatii sau sfaturi legate de o problema pe care o intampina unii medici din institutia in ... (vezi toată discuția)