avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sora strabunicii mele face parte din familia mea ? ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sora strabunicii mele face parte din familia mea ? Sunt membru din familia acesteia ? Pot obtine ANEXA 9 in calitate de membru al familie ?

Buna ziua stimati domni si doamne juristi, incerc a desface o problema de familie si intreb;
Sora strabunicii mele face parte din familia mea ???
Sunt membru din familia acesteia ??
Am incercat la o primarie prin cerere facuta scris sa obtin date despre decesul sororii strabunicii mele, mai precis ANEXA 9
Ofiterul de stare civila mi-a comunicat ca:
Aceasta ANEXA 9 cu date referitoare la acest deces privind pe sora strabunicii mele, cat si a celor mentionate in registrele pentru morti, nu imi pot fii comunicate pentru ca nu sunt membru al familiei !
Mai exact mi-au dat un raspuns scris: Aceste date solicitate nu se pot da decat membrilor familiei.
Revin si intreb: Sora strabunicii mele face parte din familie ?
Eu sunt mentru al familiei acesteia ?
Sunt persoana indreptatita sa pot obtine o copie dupa certificatul de deces al acesteia ori Anexa 9 ?
Acestea deoarece actele de stare civila ale strabunicii mele nu se mai regasesc in primarie si nici la arhivele nationale.
Singurul act de stare civila care poate dovedii identitatea parintilor acestor 2 surori este; certificatul de deces al surorii strabunicii mele. In acest act sunt mentionati parintii care pot face dovada filiatiei si implicit dovada cumpararii de terenuri din anii 1930-1936
Multumesc anticipat tuturor.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:54, 18 August 2019
Pentru ce anume trebuie să faceți dovada filiatiei?


raluk0207 a scris:

Pentru ce anume trebuie să faceți dovada filiatiei?


Pentru dovedirea unor acte de vanzare cumparare din anii 1930 -1936 dintre stra strabunicul meu si fica sa care imi este strabubica.
Singurele acte de stare civila care se mai gasesc si care prezinta numele si pranumele stra strabunicului sunt cerificatul de casatorie si certificatul de deces al surori strabunici mele.
In rest toate au disparut din arhivele starii civile ale primariei, acte de stare civila care nu au fost niciodata predate arhivelor nationale.
Cu mentiunea ca, primarul se opune cu vehementa pentru ca o parte din terenuri au fost deja vandute cu ajutorul unor adeverinte emise fara nici o baza legala
Buna seara,
NORMAL, este stramatusa dumneavoastra, este membru de familie de gradul 4
Dvs trebuie să găsiți actul.
Legatura de rudenie între părți nu are nicio relevanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sora strabunicii mele face parte din familie ??? cornaca cornaca Buna seara, incerc a desface o problema de familie si intreb; Sora strabunicii mele face parte din familia mea ??? Sunt membru din familia acesteia ?? Am ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune - lipsa documente malina_13 malina_13 Buna ziua, In 1983 se incheia un certificat de mostenitor dupa strabunicul sotului, certificat in care mostenitorii erau strabunica (1/4) si bunicul lui ... (vezi toată discuția)
Dovada grad de rudenie MihaDanaa MihaDanaa Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Cum fac dovada gradului de rudenie? Unde pot sa gasesc documente care sa dovedeasca gradul de rudenie, tinand ... (vezi toată discuția)