avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cu grila notariala din 2013
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cu grila notariala din 2013

In grila notariala din 2013 , nu apar mentionate valorile pentru terenul pasune/fanete/ islaz extravilan, terenul livezi extravilan si terenul vii extravilan din comunele adiacente unui judet . . M-am adresat la Camera Notarilor Publici si la firma care ab facut grila , dar nu am primit raspuns la cererea mea , desi au trecut 33 de zile, raspunsul fiindu-mi necesar la ANRP. Nu stiu cum va evalua ANRP aceste terenuri tinand cont ca terenurile nu sunt evaluate in grila notariala din 2013. M-am adresat si la UNNPR. Ce mai pot face in aceasta situatie ?

Alte discuții în legătură

Problema cu anrp RicaRamurica RicaRamurica Am o problema cu ANRP. O firma care face grila notariala a uitat in 2013 sa evalueze terenurile extravilane de la comune ( pasuni/ islaz/fanete , livezi si ... (vezi toată discuția)
Cum vor evalua notarii terenurile extravilane din comunele de langa bucuresti? RicaRamurica RicaRamurica Cum vor evalua notarii terenurile extravilane din comunele de pe langa Bucuresti, dat fiind faptul ca pe site-ul UNNPR vad ca aceste terenuri nu sunt evaluate ... (vezi toată discuția)
Clasa de calitate a terenului/ teren nefolosit (parloaga) simona_r_g simona_r_g Buna ziua, Fac un studiu privind dinamica spatiului construit pentru lucrarea de licenta, iar in timpul documentarii m-am lovit de cateva probleme la care ... (vezi toată discuția)