avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum vor evalua notarii terenurile extravilane din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum vor evalua notarii terenurile extravilane din comunele de langa Bucuresti?

Cum vor evalua notarii terenurile extravilane din comunele de pe langa Bucuresti, dat fiind faptul ca pe site-ul UNNPR vad ca aceste terenuri nu sunt evaluate ?
Buna seara,
Conform grilelor notariale.


Pai la comunele din apropiere de Bucuresti cum se evalueaza ? Imi spuneti si mie ? Ca eu vad ca nu apar in grila notariala .

Buna seara,
Mergeti la un notar si solicitati-ii lui o copie de pe grila.
Eu sunt AVOCAT!
Aici scrie doar de terenurile din Bucuresti. Dar terenurile din comunele din Bucuresti unde sunt?

Alte discuții în legătură

Problema cu grila notariala din 2013 RicaRamurica RicaRamurica In grila notariala din 2013 , nu apar mentionate valorile pentru terenul pasune/fanete/ islaz extravilan, terenul livezi extravilan si terenul vii extravilan ... (vezi toată discuția)
Grila notariala piatra neamt lipan lipan Va rog sa-mi spuneti si mie daca a aparut grila notariala pe 2011 pentru Piatra Neamt, unde pot sa o vad- in afara de sit-ul notarilor. Pentru lamuriri: am ... (vezi toată discuția)
Expertiza teren extravilan in certificat de mostenitor extrem de mare stanescu2 stanescu2 Buna ziua, Eu si sora mea am mostenit de la tatal nostru doua hectare de padure (2 parcele separate - unul de 1 ha si celalat cota indiviza de 1/3 din 5 ha) ... (vezi toată discuția)