avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... trebuie insotitor de bord pt minor cetatean spaniol?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

trebuie insotitor de bord pt minor cetatean spaniol?

un minor de 16 ani care locuieste de multi ani cu mama in Spania, si care are toate actele spaniole(certif. de nastere, buletin..)poate veni in Romania cu avion fara insotitor de bord?Minorul a avut cetatenie romana dar in urma divortului tatal a ramas in Romania iar mama cu minorul in Spania are custodie deplina.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:21, 20 August 2019
Asta va poate spune doar compania aeriana cu care alegeti sa zboare catre tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatoria minorului in ue Larhak Larhak Eu sunt un baiat de 17 ani si jumatate implinesc 18 in Octombrie.De moment traiesc in Spania cu parintii mei de multa vreme si as vrea ca vara asta sa merg in ... (vezi toată discuția)
Plecare in strainatate a unui minor... andreabo89 andreabo89 buna seara... Prietena mea are 17 ani, si ar fi trebui sa vina in Italia de sarbatori, cu avionul, iar la agentie de voiaj i s-a spus ca anumite companii de ... (vezi toată discuția)
Procura notariala Scorpionul Scorpionul Buna Am si eu o nelamurire..Sunt in australia si doresc sa trimit copilul de 6 ani in vacanta la bunica in romania. Sunt divortat si copilul mi-a fost ... (vezi toată discuția)