avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chitanta de mana este valabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Chitanta de mana este valabila

Daca am o chitanta de mana si nu mai vreau sa fac vanzarea este valabila in instanta daca nu este legalizata la notar
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:22, 21 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista posibilitatea sa fiti dat in judecata pt ca instanta sa pronunte o hotarare care sa tina loc de contract de vanzare cumparare..
Depinde de circumstantele concrete ale spetei (ce scrie in chitanta, ce anume bun vizeaza, de cand dateaza etc).
vreti sa contestati chitanta si sa declarati ca nu ati primit banii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat un imobil fără acte cu chitanță de mână, dar proprietarii nu mai vor să facem actele la notar. ce mă sfătuiți? Ana maria kevin Ana maria kevin Acum un an de zile am facut o chitanta de mana de vanzare cumparare a unui imobil din care reiese ca leam achitat suma ei neavand inca actul de proprietate,in ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare- cumparare teren extravilan popmari popmari Buna ziua, Am cumparat unn teren extravilan ocazie in care am incheiat un contract de vanzare cumparare scris de mana , avand si martori. Ne-am inteles sa ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare- cumparare de apartament scrisde mina CUMPI CUMPI este valabil acest contract de vinzare -cumparare a apartamentului,in cazul in care,titul.multumescarul decedeaza,si apar mostenitori/?avand semnatura si a 2 ... (vezi toată discuția)