avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... In atentia unui administrator
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

In atentia unui administrator

Buna ziua ,în urma recentelor modificari aduse site-ului, in calitate de consultant nu mai pot raspunde întrebărilor adresate pe forum folosind tableta sau telefonul mobil.In dreptul întrebărilor apare doar optiunea citeaz.Doar pe laptop se poate raspunde ,apărând lângă citează și opțiunea răspunde.Va rog sa imi comunicări ce se poate face .Noua grafica nu mai permite contactarea adminului sau a consultantilor online.

Ultima modificare: Marți, 20 August 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:31, 22 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am aceeași problemă ca și distinsul coleg!
Răspund doar de pe iphone, din rațiuni de oparativitate și mă pot prevala doar de opțiunea "citează"!

Așteptăm cu interes o soluție, cu stimă!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Buna ziua ,în urma recentelor modificari aduse site-ului, in calitate de consultant nu mai pot raspunde întrebărilor adresate pe forum folosind tableta sau telefonul mobil.In dreptul întrebărilor apare doar optiunea citeaz.Doar pe laptop se poate raspunde ,apărând lângă citează și opțiunea răspunde.Va rog sa imi comunicări ce se poate face .Noua grafica nu mai permite contactarea adminului sau a consultantilor online.

Se pare ca sunt in vacanta cei care ar trebui să se ocupe de bună funcționare a forumului.

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Am aceeași problemă ca și distinsul coleg!
Răspund doar de pe iphone, din rațiuni de oparativitate și mă pot prevala doar de opțiunea "citează"!

Așteptăm cu interes o soluție, cu stimă!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună dimineața,

Se lucrează la site, vă rugăm să ne scuzați pentru inconvenientele care au apărut.

Mulțumim anticipat pentru înțelegere, o zi frumoasă.

Manuela

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Catre admin nu va suparati ca va intreb, dar care este scopul ... aiaxone aiaxone catre admin nu va suparati ca va intreb, dar care este scopul acestui site, ca eu nu reusesc nici cum sa obtin raspunsuri satisfacatoare la intrebari banale (vezi toată discuția)
De ce nu mai functioneaza cum trebuie varianta forumului pe mobil ? latka latka De ce nu mai functioneaza corect, de ieri , 22.08.2019,dupa-amiaza, afisarea forumului pe mobil ? Peste pagina respectiva se suprapune sectiunea (in rosu) cu ... (vezi toată discuția)
Bine v-am regasit!  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Buna seara! Dupa o lunga perioada, revin pe forum cu speranta ca voi putea ajuta macar in parte, comunitatea romana care locuieste si lucreaza in Italia. ... (vezi toată discuția)