buna ziua! in urma unui partaj judiciar cu finaliatea dorita de mine, plata sultei catre restul subiectilor, am ramas cu niste terenuri. Procesul e finalizat doar de cateva zile printr-o decizie judecatoreasca.Ce ma intereseaza...trebuie musai sa fac punerea in posesie sau ajunge inscrierea la primarie?(pamanturile sunt deja inscrise la primarie pe numele celui mostenit , am platit impozit ptr deschiderea succesiunii, trei extravilane, unul singur intravilan).Stiti cumva ce tarif percepe expertul ptr punerea in posesie?
inca odata multumesc...minim 60 max 2200, din care platesc doar jumate;) Mi se parea deci pe buna dreptate exagerat 50 milioane.Sper sa va mai gasesc on line ptr alte eventuale clarificari, chiar nu stiu pasii ce trebuiesc urmati.Stiu doar ca trebuie sa platesc sulta si ca procesul s-a terminat. De aici in colo dupa noroc si net...#-o
Executare silita
roxanik
Cum se ajunge la o executare silita?
Mama a avut un proces prin care a pierdut o suprafata de teren si obligata la plata cheltuielilor de judecata in valoare ... (vezi toată discuția)