avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1373 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa de munca

Nu e trecut nimic la puncul G desi are 4 am i 9 luni si 29 zile de grupa a 2 de munca. Ce trebuie facut? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 18:17, 23 August 2019
Buna ziua,
Va prezentati la Casa de Pensii cu documentul (carnet de munca, adeverinta, etc) care face dovada faptului ca ati desfasurat activitate in gr. II-a de munca si solicitati recalcularea pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pensie ionasbrigita ionasbrigita Buna ziua! Am o nelamuirire cu privire la urmatoarele: Total stagiu de cotizare realizat 33 ani 11 luni 23 zile din care : - in gr II 21 ani 2 luni 29 ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii de munca nu e recunoscuta la dosar de pensionare dana rod dana rod Buna ziua. Tatal meu tocmai a finalizat dosarul de pensionare si nu i s-a luat in calcul gr a II a de munca pt 20 de ani de vechime ca strungar. in total are ... (vezi toată discuția)
Incadrare grupa munca Olgasiia Olgasiia Meseria de motostivuitorist desfasurata intr-o sectie de turnatorie in perioada 1993_2001, conf. Ord 50/1990 in ce grupa se incadreaza? Anexa si punc daca ... (vezi toată discuția)