avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil minor

Copil minor facut de sotia mea cu o alta persoana Dar trecuta pe numele meu. Ea cere divortul dupa 10 ani. Trebuie sa ma prezint la proces? Ea spune Ca' nu este necesar decat sa cer de la un notar procura precum Ca' sunt de acord cu divortul si schimbarea numelui copilului minor pe numele tatalui Sau! Multumesc frumos pt raspuns!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 August 2019
gabitag, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:28, 25 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti ce face la notar, cand veti primi citatia, veti depune intampinare, functie de ce scrie dansa acolo..
In ce priveste copilul, nu e vb doar de nume, ci de paternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort_contestare paternitate_schimbare de nume CatanaNelu CatanaNelu Am pe rol doua procese. Unul de contestare a paternitatii copilului minor, conceput in afara casatoriei, dar pe care l-am recunoscut, din eroare si fiind ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui copilului dupa divort ale2012 ale2012 buna ziua.sunt casatorita de 5 ani si am o fetita de 3 anisori.intrebarea mea este urmatoarea daca eu vreau sa divortez de sotul meu si el e de acord ca si ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de famile copil minor maria_ah maria_ah Buna ziua. As avea o intrebare. Fiind casatorita recent, am trecut pe numele sotului, dar copilul meu in varsta de 4 ani, are numele meu vechi. Se poate sa ... (vezi toată discuția)