avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... notificare restante intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

notificare restante intretinere

cf legii administratorul este cel ce face notificarea unui locatar cu privire la restante. Pt aceasta notificare administratorul are dreptul sa foloseasca serviciile unui avocat? daca le foloseste, suma cu care este platit onorariul acelui avocat ce titlu poarta si cum se recupereaza?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:22, 25 August 2019
De ce ar trebui administratorul sa apeleze la un avocat pentru sume certe care se regasesc in documentele de plata ale asociatiei pe numele respectivului proprietar ?
Daca apeleaza la un avocat, administratorul o poate face pe cheltuiala sa.
Legiuitorul nu a prevazut ca notificarea debitorului sa se realizeze prin avocat
Informarea se poate realiza de catre reprezentantul legal=presedintele de asociatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de la avocat cu privire la cheltuielile nechitate Edithsi Edithsi Azi am primit cheltuielile pentru Luna ianuarie unde era afisat o taxa pentru notificare avocat in suma de 100 Ron. L-am sunat pe administrator si l-am ... (vezi toată discuția)
Somatie recuperare sume restante intretinere khostea khostea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati. Am primit o somatie pt recuperarea sumelor restante la intretinere. Eu muncesc de dimineata pana seara si nu prea ajung la ... (vezi toată discuția)
Contract de administrare asociație de proprietari. ce se poate face dacă firma nu face niciun demers pentru recuperarea restanțelor locatarilor? stela chelner stela chelner Buna ziua Asociatia de proprietari a blocului are contract de administrare cu o firma pentru calculul chletuielilor de intretinere . In ultimi doi ani s-au ... (vezi toată discuția)