avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Spatiul virtual ca sa depun d112
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Spatiul virtual ca sa depun d112

Am inceput sa tin contabilitatea primara la un II si nu are creat spatiul virtual.
Contabila care era inainte ii depunea de pe semnatura ei declaratiile.
Cum pot sa fac sa creez spatiul virtual pe anaf sau cum pot sa fac sa depun d112?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 26 August 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:19, 26 August 2019
Puteti sa luati pe 3 ani pe numele dumneavoastra certificatul de semnatura electronica si sa depuneti pentru altii, inclusiv pentru acea I.I. sau cel mai bine sa-si ia persoana detinatoare a I.I. certificatul de semnatura electronica direct pe I.I. ca sa-si poata deduce chetuiala pe I.I. cu factura si chitanta dar de fapt va da dumneavoastra si ii trimiteti declaratiile. Va spune firma de unde veti achizitiona semnatura electronica ce trebuie sa faceti concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare spv andreea_lazar andreea_lazar buna ziua Tin contabilitatea la o intreprindere individuala si sunt la inceput.Intreprinderea nu e platitoare de tva,nu are certificat digital si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Contabilitate srl-d magazin online turboxxl turboxxl Buna ziua, Am un magazin online cu cateva facturi lunare. Intrebarea este daca pot depune eu ca si administrator bilantul trimestrial fara semnatura unui ... (vezi toată discuția)
Declaratii si obligatii pfa in2ition in2ition Buna ziua, Mi-am constituit un PFA, am declarat ca urmeaza sa incep activitatea cu data de 1 septembrie 2014. Am depus deja declaratia 220, in baza careia ... (vezi toată discuția)