avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de proprietate care nu specifica proprietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de proprietate care nu specifica proprietate asupra terenului pe care este ridicat edificiul

Buna ziua,
As dori si eu niste informatii cu privire la actul de proprietate al unei case.
Tatal meu a decedat acum doi ani, impreuna cu sora mea am dorit sa deachidem succesiunea, insa actul de propritate specifica doar ca parintii nostri au ridicat un edificiu la adresa respectiva nu si ca sunt proprietari pe terenul pe care s-a ridicat edificiul (precizez ca s-au platit taxe si imozite pe terenul respectiv inca de la ridicarea edificiului)
Ce putem face in acest caz? Notarul ne-a indrumat catre instanta? Nu exista o metoda mai simpla in rezolvarea acestei probleme?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Lucia Pascaru , Avocat 11:08, 26 August 2019
Bună ziua, puteţi deschide o acţiune de uzucapiune imobiliară pentru terenul respectiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de priprietate florin_69_pol florin_69_pol Buna seara.Soacra mea plateste impozitul la casa parinteasca de aproximativ 23-24ani.Nu aridicat titlul de propritate pana in prezent.Ce sanse are sa ramana ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune partiala favex favex Parintii mei au cumparat un teren cu chitanta de mana in 1956 iar in 1957 au construit o casa fara autorizatie de construire. Au inscris terenul si casa in ... (vezi toată discuția)
Titlu de propritate dupa succesiunea bunicilor morti si a parintelui mort Danieladvd Danieladvd Draga AvocatNet.com, Tatal meu a murit fara sa faca succesiunea dupa parintii lui decedati (bunicii mei). Tatal meu are o sora inca in viata. Cei 4 copii ... (vezi toată discuția)