CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
 CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat 	
			 AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 albinavesela	                   

Pot sa cumpar o casa fara sotul meu ?sa fac acte doar pe numele meu.din diferite motive el nu vrea sa apara pe acest act.se poate?astept raspuns va multumesc (vezi toată discuția)
	                    albinavesela	                   

Pot sa cumpar o casa fara sotul meu ?sa fac acte doar pe numele meu.din diferite motive el nu vrea sa apara pe acest act.se poate?astept raspuns va multumesc (vezi toată discuția)

Marine7777777	                   

Fostul soț poate vinde mașină cumpărată in timpul căsătoriei fara sa o înștiințeze pe sotia care a contribuit si ea la cumpărarea mașinii chiar ... (vezi toată discuția)
	                    Marine7777777	                   

Fostul soț poate vinde mașină cumpărată in timpul căsătoriei fara sa o înștiințeze pe sotia care a contribuit si ea la cumpărarea mașinii chiar ... (vezi toată discuția)

Costila	                   

Buna ziua,
Am mostenit 1/3 dintr-un imobil, ceilalti 2 proprietari fiind unchiul, respectiv varul meu.  Varul meu doreste sa renunte la treimea pe care o ... (vezi toată discuția)
	                    Costila	                   

Buna ziua,
Am mostenit 1/3 dintr-un imobil, ceilalti 2 proprietari fiind unchiul, respectiv varul meu.  Varul meu doreste sa renunte la treimea pe care o ... (vezi toată discuția)