avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFI kinetoterapie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFI kinetoterapie

Salutare! Am intentia sa fac un mic PFI, desfasurand activitatea la domiciliul pacientului. Am nelamurirea daca voi avea nevoie de ceritficatul de inregistrare de la Directia de Sanatate Publica, deoarece cautand cererea tip am observat ca toate cererile fac referinta la spatiul in care voi desfasura activitatea in sensul de clinici/spitale (a nu se confunda cu spatiul sediului social)
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 12:58, 27 August 2019
Bună ziua,

Întrebați la Registrul Comerțului dacă veți avea nevoie de acest act la înregistrare și la Primărie dacă veți avea nevoie de el pentru a obține autorizația de funcționare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru pfi inregistrat doar la anaf Revo71 Revo71 Buna ziua, am cateva nelamurii in legatura cu procesul pe care trebuie sa il urmez ca sa functionez legal, o sa descriu mai intai situatia pe ... (vezi toată discuția)
Medicul poate fi pfi?-legislatie ultima ora ema.1 ema.1 Buna ziua. As dori sa stiu daca in conformitate cu legislatia de ultima ora, medicul poate fi PFI ,putand sa incheie contracte prestari servicii medicale ... (vezi toată discuția)
Mai exista pfi? magdalena iacobescu magdalena iacobescu As vrea sa stiu daca se mai face PFI , care sunt pasii de urmat si ce acte sunt necesare,ce trebuie sa platesti in acest caz (vezi toată discuția)