Buna ziua
Sunt un producator de dulciuri si produc sub brend privat unei societati multinationale un anumit produs. Acesta a dorit returul unui lot din motive de neconformitate fara a dovedi cauza respectiva. Am acceptat acest retur dar problema ar fi ca acest lucru a durat mai mult decat ar fi trebuit si firma respectiva mi-a trimis returul de marfa dupa ce marfa respectiva a expirat. Eu nu am fost de acord cu intocmirea facturii de retur din motiv ca aceasta a fost trimisa expirata.
Intrebarea mea ar fi daca sa accept sa intocmesc factura de retur tinand cont ca a trecut un an de la acest incident iar cumparatorul mi-a sistat platile pentru suma respectiva zic eu abuziv atata timp cat nu au o factura la baza.
La prima vedere situatia dumneavoastra nu are legatura cu insolventa.
Cu toate acestea, eu v-as recomanda sa solicitati o despagubire egala cu valoarea marfii, motivat de faptul ca marfa a fost returnata dupa un an de la constatarea neconformitatii si, intre timp, marfa a expirat.
Mai puteti arata si faptul ca marfa putea fi valorificata catre un alt client, insa dupa ce a expirat aceasta varianta a fost exclusa, astfel incat clientul care a returnat marfa v-a prejudiciat.
Foarte probabil sa ajungeti la judecata.
La intocmirea notificarilor si a dosarului in instanta nu cred ca va veti descurca fara avocat.
Trebuie vazute documentele si abordat problema in concret.
Daca doriti, ma puteti contacta. Pe langa calitatea de practician in insolventa mai am si calitatea de avocat.
Urgent- retur marfa
louisa
Va solicit ajutorul intr-o problema delicata.
Intr-un proces privind un debit existent debitorul afirma in instanta ca marfa ce i-a fost livrata a fost ... (vezi toată discuția)
Factura retur
kem
am rugamintea sa ma ajutati cu un text de lege care sa reglementeze regimul juridic al facturii de retur.
speta e urmatoarea : in procedure somatiei de ... (vezi toată discuția)