avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa auto nerecuperată
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa auto nerecuperată

Bună ziua.

Am o hotărâre civilă din 2017 care stipulează că taxa timbrului de mediu + dobânda fiscală trebuie restituită. Cu toate acestea, banii nu au fost virați în cont, deși termenul care se anunțase (30 iunie 2019) a trecut.

Ce se poate face în această situație?

Alte discuții în legătură

Dobanda neprimita pe taxa de mediu alexfprot alexfprot Buna ziua, pe data de 21 05 2019 am primit banii restituiti pe taxa de mediu din anii trecuti dar Dobanda nu am primit-o. Nu am solicitat in cerere sa m-i se ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto 2018 Pahy Pahy Buna seara Pe 30 iunie 2017 am depus un dosar de restituire a timbrului de mediu cu hotarare judecatoreasca definitiva si nu am primi nici un raspuns pana ... (vezi toată discuția)
Taxa auto nerecuperata - ce se poate face? butcrysty butcrysty Hotarare Judecatoreasca din 2017 - a curtii de apel Oradea - depusa la Agentia Fondului de Mediu - am asteptat pana la 30 iunie , termen care este obligatoriu ... (vezi toată discuția)