avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Dobanda neprimita pe taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Dobanda neprimita pe taxa de mediu

Buna ziua, pe data de 21 05 2019 am primit banii restituiti pe taxa de mediu din anii trecuti dar Dobanda nu am primit-o. Nu am solicitat in cerere sa m-i se plateasca si dobanda dar am inteles ca fiscul e obligat sa ne dea si dobanda la taxa. Intra si dobanda pana pe 30 iunie 2019? Ma gandesc ca e vineri si nu au intrat banii pana la ora asta
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2019
alexfprot, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Andreescu , utilizator 17:50, 28 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto nerecuperată laurentiu.tudorache laurentiu.tudorache Bună ziua. Am o hotărâre civilă din 2017 care stipulează că taxa timbrului de mediu + dobânda fiscală trebuie restituită. Cu toate acestea, banii ... (vezi toată discuția)
Taxa auto (proces finalizat - problema de restituire a banilor) problem87 problem87 Buna seara, Ca orice cetatean de rand mi-am achitat taxa de poluare . (2 masini/ 6500lei ) Am dat in judecata, am castigat, evident. Acum e acum.. am ... (vezi toată discuția)
Extrase de cont trezorerie LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Buna ziua ! Cine stie sa ma lamureasca si pe mine cum pot vedea extrasele de cont din trezorerie ale unei societati comerciale, pentru care am cont in spatiul ... (vezi toată discuția)