avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Decontare concediu
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Decontare concediu

Buna ziua,
Cumnatul meu lucreaza ca jandarm in cadrul MAPN.
Neavand timp sa ajunga la banca ,in luna mai a acestui an ne- a inmanat mie si sotului meu banii pentru cazare rugandu- ne sa achitam si in numele lui daca tot ajungem noi la banca. Am achiat o suma in mai si una in iunie.Facturile sunt pe numele cumnatului insa pe chitanta apare numele meu eu fiind cea de la care banca a incasat efectiv banii. Pe chitanta este specificat faptul ca s- a achitat contravaloarea facturii X pe numele cumnatului. La contabilitate i se refuza dosarul de decontare , pe motiv ca nu apare ca banca a incasat banii direct de la el chiar daca este totus specificata factura conform careia s- a facut plata, factura care eate pe numele.lui.
Ce putem face in acest caz?

Alte discuții în legătură

Inregistrare chitanta marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum trebuie inregistrat in contabilitate urmatorul document:soferul plecat in cursa achita din banii proprii cazarea iar la ... (vezi toată discuția)
Decontare transport Adrianerosca Adrianerosca Bună ziua, Sunt vicepreședintele unui asociație - ong, iar în luna august am desfășurat un proiect prin care am invitat mai multe persoane pentru a ... (vezi toată discuția)
Returnare bani pentru care s-a eliberat factura, dar nu s-a beneficiat de servicii George_C George_C Salut! Daca s-a facut o plata in avans pentru cazarea unui grup de persoane (avans achitat initial din fonduri proprii, insa avand in vedere ca decontul era ... (vezi toată discuția)