avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Inregistrare chitanta
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Inregistrare chitanta

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum trebuie inregistrat in contabilitate urmatorul document:soferul plecat in cursa achita din banii proprii cazarea iar la intoarcere inmaneaza la contabilitate factura si chitanta pe firma iar firma achita din cont contravaloarea facturii de cazare soferului care este delegat pe factura fiscala.
Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 16 Iunie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: marcucarolina , utilizator 09:41, 19 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Soferul va trebui sa depuna un decont de cheltuieli.

Inreg:

625 = 401
401 = 542
542 = 5121/5124
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura externa EUDANI EUDANI Va rog sa imi spuneti daca factura externa achitata cu numerar(Olanda) constituie document legal pentru inregistrarea platii in casa? (vezi toată discuția)
Inregistrare factura externa barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd As dori ajutor legat de modul de inregistrare a facturilor externe platite in cash : 1-inregistrarea fact.externe ,se efectueaza pe ac.situatie ca si a fact ... (vezi toată discuția)
Inregistrare decont luubers luubers buna ziua, am urmatoarea situatie: - un sofer pleaca ca in cursa; la plecare i se da un avans de 500 euro. -la intoarcere preda decontul si cheltuielile in ... (vezi toată discuția)