avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuperare bani in cazul unei inselaciuni online
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuperare bani in cazul unei inselaciuni online

Buna ziua! Sora mea a cunoscut un tip in mediul online, urmand ulterior sa se intalneasca cu el. Tipul la un moment dat i-a marturisit ca are o fetita de 3 luni, nevasta acestuia parasindu-si domiciliul, prin urmare, si copilul. Din discutiile lor, el nu mai avea bani de lapte pentru copil, ea oferindu-se sa ii imprumute 150 lei de lapte pana va primi salariul. Profitand de vulnerabilitatea ei, a inceput sa ii mai ceara diverse sume, ba 200 lei pentru ca s-a imbolnavit copilul si trebuie internat, ba 150 lei.... ajungandu-se la suma de 850 lei. Cand a venit ziua platii datoriei, tipul a sustinut ca banii nu au fost dati cu imprumut, ci ca ajutor si nu vrea sa ii mai dea inapoi. Are vreo sansa sa isi recupereze banii? Trebuie sa faca plangere la politie sau sa faca plangere la judecatorie?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:42, 30 August 2019
Plangere penala pentru înșelăciune, la Parchet!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in spania danielstoica77 danielstoica77 buna seara la toti. sora mea a fost sunat de sotul ei in privinta divortului si doreste sa se intalneasca pt a stabili un partaj pe cale amiabila. el doreste ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani imprumutati Florin Alexandru 123 Florin Alexandru 123 Bună ziua, sa va povestesc pe scurt problema mea. Am fost păcălit sa împrumut pe un respectiv amic cu diverse sume gen, 200 RON 150 RON etc, 100 euro ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau nu? d_benone d_benone Buna seara.Sora mea a girat cu apartamentul ei un fost coleg de-al ei cu o suma mare de bani in euro si lei la o banca.Acest individ dupa ce s-a vazut cu ... (vezi toată discuția)