adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

cato19 
	    	Utilizator

cato19 
	    	Utilizator	    

Soluția cea mai simpla este ca la dezbaterea succesiunii, să rămâneți moștenitori dvs si sora în parti egale de 1/2 fiecare, apoi sora sa va vândă cota ei din teren, cota care prin cumpărare in timpul căsătoriei va fi bun comun. Casa oricum va fi bun comun, fiind edificata, de asemenea in timpul căsătoriei.
 adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

popcrys77	                   

Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea problema, si va rog sa-mi raspundeți dacă se poate să fac următorul lucru:
După decesul bunicului s-a dezbatut ... (vezi toată discuția)
	                    popcrys77	                   

Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea problema, si va rog sa-mi raspundeți dacă se poate să fac următorul lucru:
După decesul bunicului s-a dezbatut ... (vezi toată discuția)

geo17263geo	                   

As vrea sa construiesc o casa pe terenul tatalui meu .Nu am acte de proprietate pe acest teren . De fapt nu s-a dezbatut succesiunea de pe mama care este ... (vezi toată discuția)
	                    geo17263geo	                   

As vrea sa construiesc o casa pe terenul tatalui meu .Nu am acte de proprietate pe acest teren . De fapt nu s-a dezbatut succesiunea de pe mama care este ... (vezi toată discuția)

MIHAELA IN	                   

Buna seara!Tatal meu a murit in 2004 iar noi nu am dezbatut mostenirea atunci.Sintem 2 frati si mama.Eu cu sora mea nu ne intelegem in ultimul timp. Inpreuna ... (vezi toată discuția)
	                    MIHAELA IN	                   

Buna seara!Tatal meu a murit in 2004 iar noi nu am dezbatut mostenirea atunci.Sintem 2 frati si mama.Eu cu sora mea nu ne intelegem in ultimul timp. Inpreuna ... (vezi toată discuția)