avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuperare acte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuperare acte

Cunosc pe cineva care se plange de faptul ca nu poate sa-si recupereze C.I si actele personale care le-a tinut la angajator. Angajatorul spune ca nu le mai are pt ca le-a dat foc. Ce sa faca ? A fost la Politia din comuna si a spus sa vina la sfarsitul saptamanii ca sa faca o plangere. se incadreaza la art. 259 NCP ?

Alte discuții în legătură

As dori sa stiu ce pedeapsa poate primi o persoana care ma ameninta ... Tulan Tulan As dori sa stiu ce pedeapsa poate primi o persoana care ma ameninta ca imi da foc la casa? (vezi toată discuția)
Sesizare,plangere sorincosma sorincosma Buna ziua In urma unor sesizari si plangeri facute la politie impotriva unei persoane care ameninta cu acte de violenta si cu agresiuni sexuale adresata ... (vezi toată discuția)
Daca cineva m-am ajutat cu bani si mi-a zis ca nu ii mai trebuie inapoi,iar dupa un timp incepe sa imi ameninte familia ca ne da foc la casa ce pot sa fac? Ursaandreea2017 Ursaandreea2017 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o problema destul de serioasa.intr-o zi a trecut pe la mine un barbat care locuieste in acelasi sat cu mine cu o afacere sa ... (vezi toată discuția)