Buna ziua,
Vreau sa fac un design pentru un tricou, unde sa folosesc un desen cu o balena si urmat de literal "ciaga", a se citii "Balenciaga".
Vreau sa pun designul pe 10 tricouri pe care mai apoi sa la vand.
Intrebarea mea este: o sa am probleme legale de genul copyright si folosirea prin asociere a marcii ?
Am intrebat si un membru al echipei Balenciaga, prin intermediul chat-ului lor de pe site si mi s-a spus, ca nu este o problema, designul meu si sigla lor nu seaman deloc.
Interlocutoul nu facea parte din echipa judiciara a companiei, presupun ca e doar un angajat care raspunde la intrebari.
Din pacate nu pot sa atasez o schita aici dar daca e nevoie, pot sa o trimit cui este interesat .
O zi buna!
P.S. am atasat schita la poza de profil si este in process de a fi acceptata, signura problema e ca se vede dor partial. Sper sa fie de ajuns sa va faceti o idee.
Vreau ca cele 10 tricouri sa le fac pentru a invata sa vand lucruri in online si nu vreau sa am probleme mai tarziu, daca o sa creasca idea.
Multumesc pentru raspuns!
Trademark
mickyyy
Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: am infiintat o firma care in mare are acelasi obiect de activitate cu o alta companie din SUA. Serviciile si produsele ... (vezi toată discuția)