avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Logo pentru tricouri
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Logo pentru tricouri

Buna ziua,
Vreau sa fac un design pentru un tricou, unde sa folosesc un desen cu o balena si urmat de literal "ciaga", a se citii "Balenciaga".
Vreau sa pun designul pe 10 tricouri pe care mai apoi sa la vand.
Intrebarea mea este: o sa am probleme legale de genul copyright si folosirea prin asociere a marcii ?
Am intrebat si un membru al echipei Balenciaga, prin intermediul chat-ului lor de pe site si mi s-a spus, ca nu este o problema, designul meu si sigla lor nu seaman deloc.
Interlocutoul nu facea parte din echipa judiciara a companiei, presupun ca e doar un angajat care raspunde la intrebari.
Din pacate nu pot sa atasez o schita aici dar daca e nevoie, pot sa o trimit cui este interesat .
O zi buna!
P.S. am atasat schita la poza de profil si este in process de a fi acceptata, signura problema e ca se vede dor partial. Sper sa fie de ajuns sa va faceti o idee.
Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2019
Alex Moga, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:16, 5 Septembrie 2019
pentru 10 tricouri n-o sa se deranjeze nimeni
Vreau ca cele 10 tricouri sa le fac pentru a invata sa vand lucruri in online si nu vreau sa am probleme mai tarziu, daca o sa creasca idea.
Multumesc pentru raspuns!
in acest caz verificati daca exista licenta pentru acest logo si cumparati o licenta. asa n-o sa aveti batai de cap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor logo TripTrip TripTrip Bună ziua. Aș dori să fac cadou unui prieten un tricou personalizat cu o anumită companie spațială (n.r SpaceX). Motivul pentru care nu cumpăr direct de ... (vezi toată discuția)
Deschidere website DobreMarius DobreMarius Buna seara, Urmeaza sa deschid un website cu 2 prieteni. O sa ne ocupam de graphic design si web development. ( pe scurt o sa vindem tot ce tine de ... (vezi toată discuția)
Trademark mickyyy mickyyy Buna ziua, Am urmatoarea situatie: am infiintat o firma care in mare are acelasi obiect de activitate cu o alta companie din SUA. Serviciile si produsele ... (vezi toată discuția)