avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie presedinte asociatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie presedinte asociatie

Sunt presedinte de bloc prin contract de mandatar. Din motive persoanele doresc sa-mi dau demisia. Domnul administrator m-a anuntat ca daca nu doreste nimeni sa preia acest post chiar daca eu mi-am dat demisia tot eu raspund (conform noului regulament) cum este posibil asa ceva? Care sunt caile legale pentru a renunta la acest contract?
Cel mai recent răspuns: Roxyy83 , utilizator 16:04, 6 Septembrie 2019
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura demisie presedinte asociatie proprietari stanciu4444 stanciu4444 Buna ziua, Care este procedura demisiei unui presedinte de asociatie proprietari ? Ce trebuie scris, ce trebuie afisat, cui trebuie predat ? Multumesc (vezi toată discuția)
Demisia din functia de presedinte al unei asociatii de proprietari Dan Anghelina Dan Anghelina Sunt presedintele unei Asociatii al carei bloc a fost anvelopat, schimbat geamuri termopane, instalatii electirce, etc, adica intergral modernizat dupa aprox ... (vezi toată discuția)