avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozitul pentru un teren agricol se plateste anul ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozitul pentru un teren agricol se plateste anul acesta pentru 2018?

Matusa mea a decedat in februarie 2019 si o mosteneste verisoara mea. Va rog frumoas sa-mi spuneti daca pentru un teren agricol extravilan pentru care matusa nu platea impozit fiind urmas de veteran de razboi trebuie platit in 2019 impozit. Eu am inteles ca anul acesta se platesc impozitele pana pe 30 septembrie de catre cei care au detinut teren in 2018, deci pentru terenul pe care l-a detinut matusa mea si pentru care se va face succesiunea zilele astea se va plati impozit in 2020 pentru 2019. Daca nu am inteles bine, ca rog, sa-mi spuneti.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, teren cumparat de la o matusa, cu contract de mana ... iuliasi iuliasi Buna ziua, teren cumparat de la o matusa, cu contract de mana in 2019, dansa a decedat in 2021, cum se poate intabula terenul? succesiunea nu e facuta pentru ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren agricol nobil nobil Buna ziua , As dori sa stiu daca se plateste impozit pe terenurile agricole , si daca da , din ce an si in baza carei legi . Veteranii de razboi , ... (vezi toată discuția)
Dacă mama era scutită de taxe și impozite era normal sa plătesc și eu la primărie? Vasile Apostu Vasile Apostu Bună ziua mă numesc Apostu Vasile locuiesc în Loc.Buhaiesti com.Vulturesti jud.Vaslui problema e următoarea am locuit din anul 2004 cu familia mea într-o ... (vezi toată discuția)