avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizația CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizația CCC

Dacă salariile s-au mărit și pensiile, indemnizațiile CCC,nu se vor mări?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 6 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Indemnizațiile CCC nu se vor mări ... In prezent, nu exista niciun proiect de act normativ, in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mareste indemnizatia pentru ccc? ContSters81546 ContSters81546 Buna ziua, Doresc sa stiu daca se vor mari si indemnizatiile de crestere a copilului, si aici ma refer la cei care beneficiau de valoarea minima - 600 ... (vezi toată discuția)
Salarii primari comune cu peste 3000 locuitori dana_1975 dana_1975 Buna ziua, am implinit 18 ani si sunt inca elev si vreau sa-i deschis proces tatalui meu pt prelungire pensie alimentare si totodata pt majorarea ei. El este ... (vezi toată discuția)
Indemnizatii primar s_mari s_mari s-au marit indemnizatiile primarilor? a aparut actul normativ? (vezi toată discuția)