avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aparat cafea autorizatii pentru amplasarea lui .
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aparat cafea autorizatii pentru amplasarea lui .

Buna seara tocmai am convenit cu un om sa facem un schimb masina aparat cafea industrial omul a spus ca imi da aparatul cu "plinu facut" care e capabil sa faca pana la 500 de cafele cu plinu... acuma intrebarea mea ce fel de acte autorizatii si alte cele trebuie sa pot amplasa un altfel de aparat intr o institutie gen firma de cablaje swees? dansul zice ca nu ai nevoie de autorizatii
Intradevar nu va trebuie autorizatii pentru amplasare, este suficient acordul cadru al unitatii unde se va amplasa. Firma detinatoare a aparatului este insa obligata sa aiba in statut codul CAEN aferent activitatii desfasurate (comercializare cafea).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduuri caen si orar de functionare deiuta deiuta vreau sa deschid un SRL-D, alegand codul CAEn 5610. as vrea sa stiu daca exista o lege care reglementeaza orarul de functionare al unui restaurant, sau este ... (vezi toată discuția)
Alte taxe si impozite CHANEL CHANEL [b]Fata de o firma care desfasoara comert cu amanuntul , la o firma cu activitati de alimentatie (catering ) , exista in plus alte taxe si impozite ... (vezi toată discuția)
Servicii diverse fara punct de lucru STEFAN ALINA STEFAN ALINA SC A cu care are activitati trecute in act constitutiv restaurante si comert, doreste sa comercializeze mancare - servicii catering, alte produse alimentare, ... (vezi toată discuția)