avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

O intrebare am si eu . Daca tatal are dreptul dupa divort sa isi ia copilul fara stirea mamei de la domiciliu si poate lua hotarari fara stirea mamei. Precizez ca vorbeste doar cu copilul si stabileste cand sa o ia fara sa ma consulte pe mine. Refuza categoric sa ma informeze tot ce tine de copil.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Septembrie 2019
elena w, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:58, 8 Septembrie 2019
Buna ziua,
Daca este ziua stabilita de lege DA mai ales cand mama i-a facut zile fripte inainte ne permitandu-i accesul la copil.
De ce nu discutati cu copilul daca sunteti asa prietena cu el?
Copilului nu i s-a interzis sa se duca la el , a fost mai mult decat cand i s-a dat prin lege. Intrebarea era daca el are dreptul asta fara sa consulte mama , domiciliul copilului fiind la mine.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Daca este ziua stabilita de lege DA mai ales cand mama i-a facut zile fripte inainte ne permitandu-i accesul la copil.
De ce nu discutati cu copilul daca sunteti asa prietena cu el?

doamna, expuneti concret problema, nu la general sau la persoana a 3-a de parca nu dvs sunteti mama.
Are program de vizita ? in rest, nu ia copilul decat cu acordul dvs, depinde si de varsta.
Ce varsta are copilul ?
La ce sa mai consulte mama daca se rezolva totul fără probleme?
Minorul are dreptul la legături personale cu părintele si nu mama acestuia.
Deci el legal poate veni cand vrea si fara nici o obligatie fata de mama sa o anunte .

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

La ce sa mai consulte mama daca se rezolva totul fără probleme?
Minorul are dreptul la legături personale cu părintele si nu mama acestuia.

Alte discuții în legătură

Program vizitare minor mikare mikare Sunt divortata de ceva timp, iar minorul rezultat din casatorie mi-a fost incredintat mie in calitate de mama. Doresc sa stabilesc un program de vizitare al ... (vezi toată discuția)
Program de vizita ionelaagapie ionelaagapie Buna ziua...daca sunt divortata de 2ani jum,cu un copil de 4ani,care in tot acest timp tatal copilului l a vizitat de 3 ori,si de 2 ori in prezenta mea...vine ... (vezi toată discuția)
Proces de vizitare minor ContSters118946 ContSters118946 buna ziua! fosta sotie mi-a facut proces de vizitare, insa copilul de 11 ani nici nu vrea sa auda ca trebuie sa mearga la ea in week-end,mai ales ca nu s-au ... (vezi toată discuția)