avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum pot proceda?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum pot proceda?

Buna ziua, numele meu este Mihai Alexandru, in urma cu 2 luni am dus masina la un mecanic cu o problema la motor. Am fost, a constatat si a spus ca ma costa 4500 lei. Bun, am facut rost de bani, am dus masina si i-am lasat si banii pe piese adica 2400 lei pentru ca asa mi-a cerut. Dupa aprox 3 zile mi-a cerut si restul de bani iar a4a zi m-a sunat sa vin sa ridic masina. Cand am ajuns sa iau masina am constatat ca masina se afla intr-o stare mai proasta decat am lasat-o plus cu o problema la cutie. I-am spus sa o repare sau sa imi dea banii inapoi insa a refuzat. Bon pentru piese nu am primit, bon pentru manopera nici atat. Am facut reclamatie la ANAF si ANPC dar nu am primit nici un raspuns. Cum ma sfatuiti sa procedez? Daca merg in instanta pot rezolva ceva?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:23, 9 Septembrie 2019
Trebuie să formulați o acțiune în instanță solicitând fie executarea în natură a contractului de prestări servicii, fie rezoluțiunea cu punerea părților în situația anterioară!
Ați putea începe cu o somație prin avocat pentru a evita un litigiu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire piese auto in garantie ncris78 ncris78 Am o autoutilitara de marfa, cu care prestez activitatea de transport marfa. In urma cu o luna am cumparat piese pentru un ambreiaj de la un service auto. Am ... (vezi toată discuția)
Montajul incorect al pieselor în service a generat stricăciuni mașinii. pot cere daune? catalin.tabara catalin.tabara Buna seara! Detin o Kia C\'eed. Saptamana trecuta am dus masina la un service sa imi schimbe distributia, piesa fiind cumparata de mine. Azi am fost sa ... (vezi toată discuția)
Revizie reprezentanta - expertiza auto M9M M9M Buna ziua, Am facut revizia la masina la reprezentanta, ajuns acasa am deschis capota si constat ca nu s'a schimbat nimic la motor (filtre, ulei etc.) ... (vezi toată discuția)