avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1414 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bursă socială
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bursă socială

Am trei copiii în plasament familial: 11 ani, 14 ani și 18 ani. Clasa a 5-a, a IX și anul I la facultatea.
Pot beneficia de bursă socială țintind cont că primesc pentru fiecare alocație de plasament în valoare totală de 1800 lei? Eu sunt pensionară, avind o pensie lunară de 1530 lei.

Alte discuții în legătură

Doresc sa stiu- pensie de intretinere dodorel62 dodorel62 Am un baiat care are 18 ani si ii platesc pensie alimentara 560 lei/luna si este in clasa a - XII - a ,iar fosta sotie are si ea un salariu de 1800 ... (vezi toată discuția)
O sa implinesc curand 18 ani. provin din plasament familial iar ... Nico004 Nico004 O sa implinesc curand 18 ani. Provin din plasament familial iar odata cu impinirea a 18 ani vreau sa plec de acasa sa ma descurc de una singura deoarece mi-ar ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru familia monoparentala pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, Am un baiat student anul V la medicina loc cu taxa .Primeste pensia de urmas in cuantum de 350 ron.Venitul meu net era in luna martie de 340 ron ... (vezi toată discuția)