Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil

Buna ziua!vreau sa imi depun actele ptr indemnizatie crestere copil si am vazut ca una dintre cerinte este raport per salariat extras din programul revisal,ptr ambii parinti.Pana in aprilie am lucrat cu sotul meu la aceeasi firma,apoi el a plecat si pana in iulie nu a fost angajat,apoi din iulie s-a angajat...cine trebuie sa ii dea raportul...nou loc de munca,sau vechiul loc de munca?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Andrada Balc , utilizator 12:07, 10 Septembrie 2019
De la fostul angajator/actualul angajator , iar daca acesta fost radiat de la ONRC se poate adresa ITM-ului.
Deci ca sa inteleg,trebuie de la ambii ?
Probabil , insa cei de la AJPIS ar trebui sa va spuna exact perioada .
An inteles,multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copii ale paginilor din registrul electronic tudorache_alyna tudorache_alyna Cum se pot face copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind înscrierile referitoare la un angajat? Exista in programul Revisal o asemenea ... (vezi toată discuția)
Revin cu o alta intrebare , in cazul incheierii contractului ... IoanaSDavid IoanaSDavid Revin cu o alta intrebare , in cazul incheierii contractului de munca cu firma unde activez actual , ce documente trebuie sa primesc , in urma demisiei ce am ... (vezi toată discuția)
Adeverinta angajator icc Abain93 Abain93 Buna ziua! Pentru a beneficia de concediu crestere copil, mi s-a comunicat ca am nevoie de adeverinta de la angajator. Problema este ca nu pot aduce ... (vezi toată discuția)