avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Admistita fiscala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Admistita fiscala

Bună ziua
Am avut o societate care in anul 2008 a întrat în insolventa de plata deoarece era neplatitoare de tva și in urma unui control de fond a devenit platitore de de tva. Organele de control au constatat ca nu sa depun acea declarație de trecere la plătitor de tva și m au pus sa plătesc tva la sumele încasate chiar dacă eu nu l am încasat. Firma a întrat în faliment și m au obligat la plata datoriilor fiind asociat unic prin răspundere solidara.
În anul 2016 am primit o scrisoare de la anaf prin care îmi spune ca am întrat în insolventa de plata ca și persoana fizica.
Doresc sa va întreb dacă și eu beneficiez de aceasta admistitie fiscala
Menționez ca am primit acasă o hârtie cum ca as beneficia dacă plătesc debitul dar la răspundere solidara nu sau mai pus penalizări. Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2019
Balanflorin1983, utilizator

Alte discuții în legătură

Notificare de deschidere a pocedurii de angajare a raspunderii solidare Marcela-Popa Marcela-Popa Buna ziua, Sunt actionar si administrator la o societate care este activa dar care in momentul de fata nu desfasoara activitate. Am primit de la ANAF, o ... (vezi toată discuția)
Firma cu datorii la stat si data in judecata de catre persoana fizica iulia2407 iulia2407 Buna seara, Parintii mei au o firma (SRL) infiintata in 2007. Acum au ajuns sa fie datori la stat 30.000 lei, din care 23.000 sunt numai penalizari deoarece ... (vezi toată discuția)
Pfa depasire plafon 35000 vibana vibana Buna ziua, Am aflat cu stupoare, de la controlul financiar de acest plafon , pe care eu il stiam de 2 miliarde de lei vechi. In fine, situatia este ... (vezi toată discuția)