avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Vreau sa bag divorț, am o fetița de 6 ani locuiesc cu chirie dar patroana nu vrea să imi fc contract pe numele meu,mă afectează asta la custodia fetei sau trebuie sa imi caut alt apartament cu contract pe numele meu?va multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 16:10, 12 Septembrie 2019
În principiu nu va afecteaza însă ar fi de preferat sa dovediți stabilitate in spatiul locativ daca si tatăl isi doreste copilul la domiciliul său.
Contactați un avocat sa discutați pe larg situația
Dacă proprietarul nu vrea să facă contract, puteți face o sesizare la Anaf și o plângere penală!
Nu sunteti afectata, trebuie doar sa demonstrati ca prezentati conditii materiale si morale, in vederea asigurarii procesului de crestere si educare a minorei.

Este dezirabil sa detineti un contract de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului Giulya13 Giulya13 Buna ziua. M-am judecat cu fostul soț pt custodia copilului si m-a scos din drepturi anul trecut. Fetita a ramas la el. Acum imi spune ca pana face 18 ani nu ... (vezi toată discuția)
Acte necesare custodie copil minor alexaroman alexaroman Buna seara, Am avut o relatie de 3 ani din care a rezultat o fetita. Nu am fost casatoriti, dar fata ii poarta numele. Suntem despartiti de multi ani, fata ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o problema și momentan nu pot contacta un avocat ... Bububibi Bububibi Bună ziua. Am o problema și momentan nu pot contacta un avocat pentru niște răspunsuri. Am fost împreună cu o pers din care am reieșit din relație cu o ... (vezi toată discuția)