avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... BO refuzate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

BO refuzate

Buna seara,

Am probleme cu o firma. Mi-a emis vreo 12 BO-uri care mi-au fost toate refuzate de banca, pentru lipsa de disponibil. Administratorul respectiv nu-mi mai raspunde la telefoane. Am aflat ca pe firma nu are bunuri, (degeaba as executa bo-urile).

Ce ma sfatuiti? Sa fac o plangere la parchet, pt. inselaciune? Ce sanse am sa-mi recuperez banii asa?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: marinelapolescu , utilizator 15:21, 30 Noiembrie 2009
am facut plangerea, parte civila ma constitui numai daca imi va admite plangerea, si incepe un proces penal, nu?

si inca ceva, daca intre timp, incerc si executarea BO, chiar daca am depus plangerea penala pentru inselaciune se va suspenda executarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva constructorului Deni_cis Deni_cis Bună ziua. Unde anume pot sa fac plangere impotriva constructorului care a primit banii pt edificarea unei case și nu se mai prezintă!menționez ca nu ... (vezi toată discuția)
Model de plangere penala - cec fara acoperire Raluca Trenca Raluca Trenca Buna ziua, As dori daca se poate un model de plangere penala pentru infractiunea de inselaciune - CEC fara acoperire. nu am studii de specialitate si ... (vezi toată discuția)
Plangere penala gabighe38 gabighe38 In cazul unui litigiu de munca in care a castigat salariatul, au expirat cele 15 zile de la data la care s-a solicitat executarea sentintei (plata drepturilor ... (vezi toată discuția)