avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cerere reesalonare rate Banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cerere reesalonare rate Banca

Buna seara,daca nu deranjez as dori un raspuns de specialitate in urmatoarea problema: in data de 17.11.2009 am depus o cerere la BCR pentru a-mi reesalona imprumutul deoarece nu mai fac fata la rata actuala. Am ramas restanta 3 luni iar incercarea de a ma redresa financiar nu a fost posibila, de aceea am recurs la metoda reesalonarii. Pana azi nu am primit nici un raspuns din partea bancii, in ce termen banca e obligata sa dea un raspuns fie el favorabil fie nu.?
In caz ca nu primesc nici un raspuns, cui sa ma adresez, pt. ca deja ma suna cei de la EOS KSI.
Va multumesc, o seara placuta.
Cel mai recent răspuns: Bianca C. , utilizator 15:52, 30 Noiembrie 2009
eu am facut o cerere pt restructurare credit din iulie 2009 ... fara raspuns inca #-o

cu anpc sunt mana in mana, i-am sesizat in octombrie pt aceeasi situatie ... insa am primit un raspuns ambiguu ... restructurarea este in analiza din iulie 2009 si pana saptamana asta cand am primit raspunsul de la anpc inca nu au ajuns la nici o concluzie. sunt mana in mana ... slabe sanse cu bcr:((

eu am ramas in a verifica daca este cazul de clauze abuzive in contract:P, slabe sanse de reusita cu bcr
Daca deja va suna cei de la EOS inseamna ca raspunsul este negativ. Dosarul a fost transmis catre EOS in incercarea de a se recupera suma.
Am vorbit cu cei de la Eos si i-am intrebat daca banca a cesionat imprumutul catre ei, ei mi-au spus ca nu dar sunt imputerniciti de catre banca sa-i sune pe restantieri, le-am explicat de asemenea ca am depus o cerere de reesalonare iar ei nu stiau nimic, se pare ca nu exista comunicare intre EOS - BCR si BCR-EOS.
Nu stiu ce sa fac deoarece sunt sigura ca penalitatiile de intarziere curg neintrerupt iar ma gandesc daca nu cumva chiar asta este politica lor, sa tegiverseze ca sa se aleaga cu bani din penalitati#-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata ratelor la banca corina555 corina555 am un credit pt nevoi personale la bcr, si am 4 rate restanta in curand o sa fie 5,cei de la recuperare imi tot trimit scrisori plus ca i-am mai sunat si ... (vezi toată discuția)
Proces cu firma de recuparari creante mariusgrigoriu mariusgrigoriu buna. am luat un credit de la BRD in 2005 de vreo 4500E. am platit doar o parte, BRD a cesionat contractul catre EOS KSi care ma tot suna si ma ameninta de ... (vezi toată discuția)
Probleme societate recuperari creante melo melo AM LUAT UN CREDIT de la citi bank in martie 2006,urma sa-l platesc in 4 ani,din octombrie 2006 n-am mai platit nimic din motive financiare .CE se poate ... (vezi toată discuția)