avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acțiune partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acțiune partaj

Buna ziua puteți sa ma ajutați cu un răspuns ,va multumesc. Am terminat acțiunea de partaj cu fostul meu soț in luna mai a acestui an Menționez ca hotărârea este definitiva și irevocabila ,In urma procesului de partaj m-i s-a stabilit o suma de bani pe care trebuie sa o primesc de la fostul soț precizez ca nu s-a fixat nici un termen in care sa îmi dea acest bani iar el nu are sa îmi dea toti banii și vrea sa îmi dea fracționat .Ce pot face sa îmi primesc toți banii care m-i se cuvin ce posibilități exista in afara de executare silită ?
Cel mai recent răspuns: Miki 74 , utilizator 16:20, 17 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Evident că executarea silită este sigura variantă dacă nu consimte să vi-i dea voluntar!
Executarea silită acesta modalitate ar însemna sa i se oprească o suma de bani din salariu și eu sa primesc banii in câțiva ani cred se poate pune un termen la aceasta executare silită ?
Dacă datoria este de peste 10.000 lei se poate proceda și la executarea silită imobiliară!
Multumesc pt răspuns .
Suma pe care trebuie sa o primesc este de 44810 plus cheltuieli de judecată in valoare de 1093

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj katalas katalas Am si eu o intrebare... Conform hotararii judecatoresti trebuie sa primesc de la fosta mea sotie suma de 10.000 lei pana la 1 ianuarie 2011. Acum ea zice ca nu ... (vezi toată discuția)
Consultanta partaj-sulta Cimpanu Adriana Cimpanu Adriana In urma unui proces de partaj cu sentinta definitiva a-m obtinut eu 70% cota parte din imobil iar fostul sot 30%.Valoarea imobilului in anul 2008 a fost ... (vezi toată discuția)
Neplata sulta la termen Parisien Parisien Buna seara! In urma unui partaj voluntar, m-am inteles cu fosta sotiei la plata unei sulte de 30.000 de lei pentru a ii ramane ei apartamentul, care a fost ... (vezi toată discuția)