avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata cu cardul personal si facturarea produsului pe ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata cu cardul personal si facturarea produsului pe firma

Am achizitionat un bun si am realizat o factura cu datele firmei dar am platit cu cardul personal. Am realizat greseala si am mers sa discut cu cei de la magazin dar au spus ca nu pot face stornare. In acest caz ce pot face pentru a evita o problema. Factura nu a fost inca introdusa in contabilitate.
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 10:18, 18 Septembrie 2019
Daca achizitia este pentru firma si exista un referat aprobat, faceti decont de cheltuieli si va primiti c/v cash sau pe card.
La ce probleme va ganditi?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2019
elenazan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditare persoana fizica firma arpad21 arpad21 Buna seara, Am si eu o problema legata de o factura. Astazi am achizitionat marfa de la un magazin si pentru ca nu mi-au ajuns banii cash factura a fost ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal pierdut, cum inregistrez plata in contabilitate? Cris1971 Cris1971 Buna seara, am achizitionat un bun la care am factura (am downloadat-o de pe site-ul firmei) dar am pierdut bunul fiscal cu care am platit. Cum inregistrez ... (vezi toată discuția)
Platile mai multor facturi la furnizori, cu un card personal al administratorului FIGAN2FIGAN FIGAN2FIGAN S-au platit mai multe facturi la furnizori cu cardul personal al administratorului. Cum pot face inregistrarea in contabilitate corect? dar nu am extras . Ce ... (vezi toată discuția)