avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Inghetare an sau retagere postliceala ?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Inghetare an sau retagere postliceala ?

Buna ziua. Am mai gasit subiecte pe aceasta tema aici, insa intreb totusi
Am terminat anul 1 la o postliceala.
Daca ma retrag, nu inghet, imi voi putea continua studiile la anul in alta scoala ?
Cel mai recent răspuns: CamyF , utilizator 10:12, 23 Septembrie 2019
Buna ziua,
Conducerea ce raspuns v-a dat?
Inca nu am intrebat. Este o situatie mai speciala. Voi intreba azi, dar vroiam oarecum sa merg acolo pregatita :)
Inteleg...
Intrebati dar nu cred ca o sa aveti probleme...Ideea ar fi sa va rerageti, sa renuntati la scoala, daca inghetati anul se poate considera o suspendare a activitatii, cursurilor, pe acea perioada cu revenirea anul urmator ( adica va pastreaza locul pentru anul urmator)..
Oricum...cu taxa cred ca puteti urma si 2-3 scoli postliceala in acelasi timp...
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2019
Ionut.ion, utilizator
Exact asa ma gandeam si eu, retragere pt ca oricum platesc o raxa in acest sens si sa nu carecumva sa nu pot continua in alta parte
Contractul e ambiguu vi l as fi aratat daca aveam posibilitatea
Se poate incarca pe diferite platforme si pune link aici dar nu de ce sa-l vad.
Discutati cu dumnealor, vedeti ce spun si reveni cu detalii.
Bafta!

Alte discuții în legătură

Dppd, curricula, universitatea bucuresti m1ha1g m1ha1g Stimati domni, sunt absolventa a facultatii de Teologie Baptista Litere (univ.Bucuresti, promotia 2003). In anul 2008, am fost obligata sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
Incadrare camytza_32 camytza_32 Sunt absolventa de universitate, specializarea \"economist\", absolventa de master, specializarea: Gestiune contabila si financiara, absolventa de modul ... (vezi toată discuția)
Incadrare calificat si necalificat bodo4u bodo4u Am terminat o facultate de teologie de 4 ani fara modulul psihopedagogic (deoarece nu mi s-a dat voie de catre facultate, cei de la pastorala nu au voie sa ... (vezi toată discuția)