avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Inghetare an sau retagere postliceala ?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Inghetare an sau retagere postliceala ?

Buna ziua. Am mai gasit subiecte pe aceasta tema aici, insa intreb totusi
Am terminat anul 1 la o postliceala.
Daca ma retrag, nu inghet, imi voi putea continua studiile la anul in alta scoala ?
Cel mai recent răspuns: CamyF , utilizator 10:12, 23 Septembrie 2019
Exista si facultate de Asistenta medicala, nu doar postliceala...
Nici eu nu stiu dar cred ca se poate... Puteti consulta conditiile de a urma aceste cursuri ( cautand info. pe net. ) sau citi legea 1/2011, legea educatiei nationale, poate gasiti acolo ceva...
Inca o intrebare va rog.
Exista regulamente interioare conform carora mediile se calculeaza diferit in diverse unitati de invatamant ?
Spre exemplu calcularea mediilor pt module ce se intind pe doua semestre. Eu am mai terminat o postliceala(de stat)
Se calcula media sem 1 + media sem2
Daca era sa zicem 9.40 la media finala se teecea 9 (ghinion)
Daca era 9.60 se trecea 10
La postliceala pe care o urmez acum (privata)si vreau sa ma retrag(pt ca transferul in acest moment nu mai e posibil) se trec conform exemplului de mai sus 9.40/9.60
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2019
CamyF, utilizator
Nu stiu cum se face legal...din ce am observat se trece nota, media rezultata, nu se rotunjeste in plus sau minus.
Cel putin asa am vazut ca se procedeaza la Bac. si media la anii de studiu din fac fac...
Ionut.ion, utilizator
[ link extern ]

Art. 120

"Încheierea mediei unui modul care se termină pe parcursul anului se face în momentul finalizării acestuia, nefiind condiționată de sfârșitul semestrului. Aceasta este considerată și media anuală a modulului" care se calculeaza conform art.120 (2) PRIN ROTUNJIRE
CamyF, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dppd, curricula, universitatea bucuresti m1ha1g m1ha1g Stimati domni, sunt absolventa a facultatii de Teologie Baptista Litere (univ.Bucuresti, promotia 2003). In anul 2008, am fost obligata sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
Incadrare camytza_32 camytza_32 Sunt absolventa de universitate, specializarea \"economist\", absolventa de master, specializarea: Gestiune contabila si financiara, absolventa de modul ... (vezi toată discuția)
Incadrare calificat si necalificat bodo4u bodo4u Am terminat o facultate de teologie de 4 ani fara modulul psihopedagogic (deoarece nu mi s-a dat voie de catre facultate, cei de la pastorala nu au voie sa ... (vezi toată discuția)