avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii De ce nu faceti si un forum \" Povesti de groaza\", ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

De ce nu faceti si un forum " Povesti de groaza", Romania de astazi? As avea o gramada - Reale

Lumea este o reflectare a realitatii noastre, ferestrele prin care o privim diferă .Dacă ai șansa de a trăi într- o familie princiară, a unui palat de clestar, lumea are străluciri minunate, dacă nu...ferestrele sunt murdare
De ce nu vă plac și povestile de groaza ale României de azi?
Credeti- ma, sunt Reale!
Cel mai recent răspuns: victoriamirea , utilizator 11:34, 5 Iunie 2020
Forumul Avocatnet este dedicat discuţiilor pe teme juridice, fiscale și de afaceri.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce nu scrieți un roman?
buna ziua.Va rog sa mi spuneti ,daca stiti, ce despagubire am dreptul sa cer in instanta fostului angajator pentru cinci ore lucrate in zile de sambata fara a se acorda zi libera in compensare si plata orelor respective ca munca suplimentara.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuri in care sa mergi de revelion 2011 Alin Popescu Alin Popescu Am primit foarte multe intrebari in ultima vreme despre locurile pe care le-am recomanda noi pentru cei care doresc sa mearga undeva de Revelion (sau de ... (vezi toată discuția)
1.000 de experiente avocatnet.ro. ajuta si tu! Alin Popescu Alin Popescu Ajutati-ne sa strangem 1.000 de pareri / experiente despre Avocatnet.ro. Cu aceste texte vom intampina in viitor oamenii care vor sa se inscrie in site si care ... (vezi toată discuția)
Foaia de prezenta - nereguli ramy84 ramy84 Societatea unde imi desfasor activitatea a avut un control de al ITM, in urma caruia s-au instituit niste masuri de urmat. Una dintre aceste masuri este ... (vezi toată discuția)