avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pierdut talon
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pierdut talon

Am achizitionat recent o masina, si nu am apucat sa o inscriu inca pe numele meu, am dus masina la service, am lasat.o la service 2 zile, si mecanicul de la service mi.a pierdut talonul masinii, Ce este de facut in situatia asta, eu sunt incepator am piermos de 2 luni, va rog frumos ajutati.ma cu un sfat
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 12:22, 19 Septembrie 2019
Iei legatura cu proprietarul care este trecut in talon sa-ti faca procura pentru a recupera talonul ca mai apoi sa inscrii masina, sau sa mearga cu tine la drpciv si sa solicite un nou talon, costurile ar trebui sa le suporte cel de la service, daca nu stie de capul lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis stefancristina stefancristina sall..am avut o masina pe bulgaria care cand am cumparat-o nu mi.am dat seama ca nu era in regula...nu avea asigurare si in talon era alta culoare si intr.un ... (vezi toată discuția)
Pierdut talon hanger hanger buna ziua , mi-am cumparat o masina din germania , toate bune si frumoase , acte in regula tot . si intr-o seara ma uit in acte , si nu imi gasesc talonul ... (vezi toată discuția)
Talon pierdut ciprianul ciprianul buna ziua! Am cumparat o masina de la constanta! iar eu sunt din braila, problema e ca nu am apucat sa o inscriu si am pierdut talonul! ce e de facut? multumesc (vezi toată discuția)