avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Am dreptul de semnatura fara a face cursul la CECCAR?
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Am dreptul de semnatura fara a face cursul la CECCAR?

Buna ziua, am terminat facultatea de stiinte economice, in prezent sunt angajat la o institutie de stat pe post de economist cu o vechime de doi ani.
In perioada asta am tinut si tin in continuare o mare parte din contabilitate.
Intrebarea mea ar fii. Pot pe viitor sa particip la concursul organizat pentru postul de director financiar?
Pot sa am dreptul de semnatura fara a face cursul la CECCAR?
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: robi2019 , utilizator 09:30, 20 Septembrie 2019
La concursul organizat pentru ocuparea acelei functii poate participa orice persoana care indeplineste conditiile generale prevazute de lege si conditiile specifice stabilite pentru ocuparea acesteia.
Multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important! Crys ciuci Crys ciuci Buna ziua. Anuntul privind organizarea concursului de incadrare a posturilor vacante pentru postul de economist debutant in birou achizitii si monitorizare ... (vezi toată discuția)
Condiții specifice ??? Andrey17rosu Andrey17rosu buna ziua există un concurs cu urmatoarele : post economist grad.II și la condiții specifice : specializare contabilitate ; eu am specializarea ... (vezi toată discuția)
Contabil cu drept de semnătură ContSters452147 ContSters452147 Salutare! Un prieten care deține o firmă mi-a cerut ajutorul și nu știu cum să îi răspund. Dacă acesta nu are facultate și urmează un curs de ... (vezi toată discuția)