avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Sugestie pentru moderatori...
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Sugestie pentru moderatori...

Dacă tot sunt implicați avocați în aceste dialoguri, cred că ar fi corect și normal să contribuie și dumnealor la formularea unor răspunsuri profesionale și nu să rămână doar un soi de bârfă între utilizatori.
Cu respect,
Nu stiu daca ati citit cu atentie regulamentul acestui forum , disponibil la www.avocatnet.ro/content/tag...

Discutiile din forum nu reprezinta consultanta juridica. Nicio discutie purtata in forum-ul Avocatnet.ro nu poate fi interpretata ca fiind consultanta juridica sau de orice alt fel. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde. Raspunsurile primite in acest forum au doar un scop informativ. Datorita naturii complexe a legislatiei, precum si datorita aspectelor personale ale situatiei expuse de dumenavoastra in forum, este posibil ca sfaturile oferite prin intermediul Forum-ului sa nu fie aplicatie in situatia particulara in care va aflati.

In momentul in care urmati sfaturile primite in Forum, o faceti pe propriul dumneavoastra risc. Daca doriti consultanta, va rugam sa apelati la un specialist in domeniul respectiv, care are dreptul de a practica in acel domeniu in jurisdictia unde a aparut problema dumneavoastra.

De asemenea, pentru coeziunea discutiilor, odata cu scrierea unui mesaj in forum ne transmiteti si noua, ca drept neexclusiv si nelimitat in timp de autor, dreptul de a publica, republica si mentine mesajul in Forum cata vreme exista Forumul. Fara aceasta regula, munca consultantilor adunati aici ar fi in zadar, iar raspunsurile pe care le primiti nu ar mai veni cu aceeasi frecventa.

Consultantii care participal la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nimeni nu este obligat sa va dea un raspuns complet, corect si de actualitate. Trebuie sa discerneti singur in ce masura raspunsurile primite va pot ajuta in cazul supus dezbaterii.

Cererile de consultanta se fac gratuit, dar consultantii carora le trimiteti cererile nu sunt obligati sa va raspunda gratuit. Altfel spus, chiar daca cererile de consultanta se trimit gratuit, pentru a primi un raspuns complet, corect si de actualitate, consultantul ar putea avea nevoie de o intelegere mai aprofundata a cazului dumenavoastra. De aceea, este posibil ca unii consultanti sa conditioneze raspunsul de stabilirea unei intalniri in urma careia sa se stabileasca o relatie de tipul profesionist-client, unde profesionistul lucreaza in schimbul unui onorariu.

In toate cazurile, consultantii inscrisi in Catalog nu au o relatie contractuala cu Avocatnet.ro. Raspunsurile lor sunt voluntare. Avocatnet.ro nu testeaza si nu monitorizeaza calitatea declarata a consultantilor inscrisi in Catalog si nici competentele acestora, de aceea va invitam sa discerneti singuri asupra oportunitatii de a incheia un contract de consultanta cu o anumita persoana. Daca doriti consultanta, va rugam sa apelati (prin incheierea unui contract de consultanta) la un specialist in domeniul respectiv (avocat, contabil, etc.), care are competenta si dreptul de a practica in acel domeniu in jurisdictia unde a aparut problema dumneavoastra. Listarea unui consultant in Catalogul Avocatnet.ro nu poate fi considerata ca fiind o recomandare a acestui consultant de catre Avocatnet.ro.

Cred ca sugestia ar trebui facuta administratorilor , nu moderatorilor acestui forum !

O zi placuta in continuare !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Catre admin nu va suparati ca va intreb, dar care este scopul ... aiaxone aiaxone catre admin nu va suparati ca va intreb, dar care este scopul acestui site, ca eu nu reusesc nici cum sa obtin raspunsuri satisfacatoare la intrebari banale (vezi toată discuția)
V-ati plictisit! dogarudobra dogarudobra De ceva timp pun si eu intrebari, cam des ce-i drept , dar daca vreau sa stiu....... sunteti suparati din anumite motive, sau poate din lipsa de timp, fiind ... (vezi toată discuția)
Ce faci daca pe acest forum nu iti raspunde nimeni ? darisdinu darisdinu e greu cu avocatii astia urmaresc numai interesul financiar! sau? cat trebuie sa platesc pentru o informatie utila in timp real pe acest ... (vezi toată discuția)