avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune

Buna,

sambata seara a suferit o agresiune intr-un club. ce masuri legale poate lua? Mi-a spus ca nu stie cine la agresat. in acea seara a chemat si politia dar nu a reusit sa-l gaseasca pe agresor. leziuni fizice grave nu are, doar ca il doare piciorul unde a fost lovit.
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2009
bobar, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:08, 2 Decembrie 2009
Buna ziua !
Poate face o plangere catre politie pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art. 180 c. pen.( loviri si alte violente).
Cu stima !
multumesc mult.

mai am o intrebare. In ce termen se poate face plangerea?
Salut!
Termenul in care poate fi depusa plangerea penala este de 2 luni. art. 284 Cod pr. pen.
Daca persoana vatamata este minor ori incapabil ii sunt aplicabile dispozitiiloe art. 284 Cod. pr. pen lin. 2, astfel termenul de 2 luni curge de la data cand persoana vatamata are cunostinta cine este faptuitorul .
Cu stima .
De asemenea, avand in vedere ca fapta s-a petrecut intr-un club merita verificate inregistrarile video ale Clubului in eventualitatea in care acestea exista.
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2009
ContSters112731, utilizator
Termenul de depunere a plangerii este de 2 luni
Un certificat medico-legal v-ar fi de un real folos.

Alte discuții în legătură

Mi-am batut prietena shi ea s-a dus la politzie ... help ! yooohooo yooohooo Am batut-o ... shi`a luat certificat medico-legal de 9 zile shi a stat in spital 3-4 zile ... am primit o citatzie sa ma prezint la politzie ... scrie nr de ... (vezi toată discuția)
Am fost lovita Vivian Ingrid Vivian Ingrid Am fost lovita de un vecin in usa apartamentului meu, cu usa metalica.Am fost apoi amenintata ca ma bate de ma nenoroceste.Agresiunea ar fi fost mult mai ... (vezi toată discuția)
Lovire sau alte violente br_nicku br_nicku am citit pe un alt forum urmatoarea afirmatie \"[i]Pentru infractiunea de lovire si alte violente este necesar un certificat medico-legal care sa ateste ... (vezi toată discuția)